7 napos előrejelzés

P

dec.

8

Reggel

-4°C

Délután

1°C

Szo

dec.

9

Reggel

-4°C

Délután

3°C

V

dec.

10

Reggel

-2°C

Délután

3°C

H

dec.

11

Reggel

1°C

Délután

5°C

K

dec.

12

Reggel

4°C

Délután

9°C

Sze

dec.

13

Reggel

6°C

Délután

12°C

Cs

dec.

14

Reggel

7°C

Délután

5°C

A következő 7 nap időjárása!

Köd és felmelegedés!

Pénteken ködös és felhős időnk lesz, napsütésre nem kell számítani. Kezdetben északi lesz a szél, majd délkeletire vált, de mérsékelt lesz. Csapadék nem várható, de ködszitálás előfordulhat.

Szombaton újból felhős és ködös időre készülhetünk. Napsütés továbbra sem várható. Kezdetben a keleti, majd az északi szél mérsékelt lesz.

Vasárnap is sok lesz a felhő felettünk, délelőtt gyenge ónos eső előfordulhat, majd a csapadék váltani fog, de számottevő mennyiség nem várható. Délnyugati légmozgással enyhe levegő érkezik.

Hétfő hajnalban már fagyra nem kell számolni. Kezdetben délnyugati szél mérsékelt lesz, majd megélénkül. Délután már csapadékra kell készülni.

Kedden sok felhő mellett többfelé kell záporokra készülni. Enyhe lesz az idő. A délnyugati-déli szél mérsékelt lesz, de élénk lökések is előfordulhatnak.

Szerdán tovább enyhül a levegő, mediterrán ciklon érkezik, egyre többfelé ered el az eső. Jelentős mennyiség várható. Kezdetben mérsékelt délnyugati szelet a későbbiekben északkeleti vált, de marad mérsékelt.

Csütörtökön a mediterrán ciklon mellé hidegfront is érkezik. Megélénkül az északnyugati szél, további jelentős eső várható, majd estétől délkelet felé elhagyja térségünket a csapadék.

Iratkozz fel youtube csatornánkra!