48 órás előrejelzés

Fülledt, csapadékos!

Délután továbbra is ismétlődő jelleggel fordulnak elő záporok és zivatarok a térségünkben, de jelentős mennyiségű csapadék nem várható. A hőmérséklet maximuma 23 és 25 fok között alakulhat. Estére is marad a záporos idő, de kisebb területen várható eső. A nyugati szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet 15 fok közelébe csökken.

Pénteken reggeltől már sok felhő lesz felettünk. Elszórtan előfordulhatnak záporok a térségben. A délnyugati, majd a keleti szél élénk lehet. A hajnali minimumok 12 és 14 fok között alakulhatnak. Délelőtt folytatódik a záporos idő. A keleti szél élénk lesz.

Délután elszórt jelleggel alakulnak ki záporok és zivatarok a térségünkben. A keleti szél többfelé lesz élénk, zivatarok környezetében erős. A maximumok 23 és 25 fok között alakulhatnak. Estére mérséklődik a légmozgás, nyugat felől szűnni kezd a csapadék. A hőmérséklet 20 fok alá csökken.

Szombaton reggel kevés felhő lesz felettünk, majd a délelőtti órákban erőteljes lesz a gomolyfelhőképződés, záporok is kialakulhatnak elszórt jelleggel. A hajnali minimumok 13 és 15 fok között alakulnak. Előbb a délnyugati, majd keleti szél megélénkül.

Délután folytatódik a gomolyfelhős idő, elszórtan záporok előfordulhatnak. A délnyugati szél időnként megélénkül. A hőmérséklet maximuma 25 és 27 fok között alakul. Estére csökken a csapadékhajlam, de marad a gomolyfelhős idő. A hőmérséklet 15 fokig hűl.

Előrejelzés frissítve - 2024.05.23. - 15:06

Előrejelzésünk adatai (kivéve a veszélyjelzések) nem hiteles adatokból származnak, illetve nem hiteles adatokból lettek kikövetkeztetve.

Előrejelzésünk veszélyjelzéseit 2024.05.22. 18:05 -kor adták ki, de azóta módosulhattak!

Pontosabb veszélyjelzési információkért kérjük látogasson el a feljebb található forrás oldalára!