You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

A hétvégi előrejelzést Judit Soreselemző támogatta!

Hétvégén egyre melegebb időre számíthatunk, fátyolfelhős és derűs időre van kilátás. Érdemes felkeresni egy strandot, de az UV-B sugárzás nagyon erős lesz, így érdemes lesz magas faktorszámú naptejet használni!

Némi felhő pénteken!

Délután gyengén felhős időnk lesz, de csapadék nem várható. A hőmérséklet maximuma megközelíti a 30 fokot. A déli szél átmenetileg megélénkül. Estére marad a derült idő, érdemes egy pulóvert felhúzni, ugyanis visszahűl a levegő 20 fok alá. A délkeleti szél mérsékelt lesz.

Grgs Dina fotója

Fokozódó hőség szombaton!

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Szombaton délnyugat felől fátyolfelhők érkeznek. A hőmérséklet hajnalban 16 és 18 fok közelében alakul. Délelőtt folytatódik a fátyolfelhős időjárás, csapadék nem várható. A délkeleti szél nagy területen élénkül meg. A hőmérsékelt délelőtt már eléri a 30 fokot.

Géczi Patrícia fotója

Délután folytatódik a fátyolfelhős idő, a maximumok 31 és 33 fok között alakulnak. A délkeleti szél többfelé lesz élénk. Az esti órákban marad a derült, fátyolfelhős idő. Az UV-B sugárzás erős lesz, érdemes magas faktorszámú naptejet használni. A hőmérséklet 20 fok alá hűl, érdemes egy vékony pulóvert magunkkal vinni.

Hőség vasárnap!

Vasárnap hajnalban derült lesz az ég, némi fátyolfelhő szűrheti a napsugarakat. A minimumok 16 és 19 fok között alakulhatnak. Délelőtt marad a gyengén felhős idő, a hőmérséklet délelőtt eléri a 30 fokot. A délnyugati szél nagy területen élénkül meg.

Walke Márti fotója

Délután megnövekszik a fátyolfelhőzet, de csapadék nem várható. A hőmérséklet maximuma 33 és 35 fok között alakul. Érdemes sok folyadékot, lehetőleg vizet fogyasztani és magas faktorszámú naptejet használni, ugyanis erős lesz az UV-B sugárzás. A délnyugati szél élénk lesz, estére mérséklődik. Az esti órákban a napközben fejlődött gomolyfelhők összeesnek, kiderül az ég. A minimumok 20 fok közelében alakulnak.

Mindenkinek kellemes hétvégét kíván a Meteo Mecsek csapata!

Kiemelt kép – Csuka László