You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Az előrejelzést Judit Sorselemző támogatta!

A hétvégére visszatér a nyárias időjárás és a kánikula, vasárnap már átlépjük a 35 fokot is. Csapadékra nem kell számítanunk.

Egyre kevesebb csapadék pénteken!

Pénteken hajnalban gyengén felhős időre ébredhetünk, majd a délelőtt folyamán egyre több gomolyfelhő lesz felettünk. A hajnali minimumok 15 és 18 fok között alakulhatnak. A déli órákhoz közeledve elszórtan még záporok alakulhatnak ki, de jelentős csapadék nem várható. A változó irányú szél gyenge lesz.

Walke Márti fotója

Délután folytatódik a gomolyfelhős idő, elszórt jelleggel záporok alakulhatnak ki. A délután második felében csökken a felhőzet, kiderül az ég. A hőmérséklet maximuma eléri a 30 fokot. A változó irányú szél gyenge lesz. Estére marad a derült ég, a hőmérséklet 20 fok alá hűl.

Napos szombat!

Szombat hajnalban derült időre számíthatunk, a hőmérséklet 20 fokig hűl vissza. Az északi szél a délelőtt folyamán megélénkül. Délelőtt néhány gomolyfelhő képződik, de csapadék nem várható.

Takács Ferenc fotója

Délután folytatódik a gyengén felhős idő, csapadékra nincs kilátás. A hőmérséklet maximuma 31 és 33 fok között alakul, enyhe időnk lesz. A keleti szél mérsékelt lesz. Este folytatódik az enyheség, alig csökken a hőmérséklet 25 fok alá. Derült lesz az égbolt.

Kánikula vasárnap!

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Vasárnap hajnalban kevés felhő lesz felettünk. A minimumok 21 és 23 fok között alakulhatnak. Délelőtt megjelennek a gomolyfelhők, de csapadékra nem kell számítanunk. Már dél előtt elérjük a 30 fokot, fülledt időnk lesz. A déli szél többfelé megélénkül.

Pál Kriszina fotója

Délután folytatódik a gomolyfelhős, szeles időjárás, a hőmérséklet maximuma 35 és 37 fok között alakul. A déli szél élénk lesz. Az esti órákban marad a gyengén felhős idő, csapadék nélkül. A hőmérséklet 27 fok közelében alakulhat.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánunk!

Kiemelt kép – Kiss Csaba