You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

A hétvégi előrejelzést Judit Sorselemző támogatta!

Egyre melegedő hőmérséklet, mellett változóan felhős lesz az égbolt. Hangolódhatunk a jövő heti kánikulára! Felhősebb, de csapadékmentes időnk lesz!

Meteo Mecsek fotója

Felhősebb péntek!

Délután gomolyfelhők tovább képződnek, de csapadék nem várható. A hőmérséklet maximuma 24 és 26 fok között alakul. Az északi szél kezdetben élénk lesz, majd délkeletire vált ér mérséklődik. Estére a napközben képződött gomolyok feloszlanak, kiderül az ég. A minimumok 15 fok közelében alakulhatnak.

Naposabb szombat!

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Szombaton reggel derült időnk lesz, majd a délelőtti órákban megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék nem várható. A déli szél időnként megélénkül. A hajnali minimumok 12 és 14 fok között alakulhatnak, de a völgyekben ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

Rattinger Eszter fotója

Délután átmenetileg megnövekszik a felhőzet, de csapadékra nem kell számítanunk. A hőmérséklet maximuma 26 és 28 fok között alakul, nyárias időnk lesz. A délnyugati szél időnként megélénkül. Estére mérséklődik a légmozgás, és a gomolyfelhők is összeesnek. A minimumok 20 fok alatt alakulhatnak.

Felhősebb vasárnap!

Vasárnap nyugat felől felhőátvonulások várhatóak, de csapadékra nem kell számítanunk. A hajnali minimumok 14 és 16 fok között alakulhatnak. Az északias légmozgás mérsékelt lesz. Délelőtt folytatódik a változóan felhős idő, eső nélkül.

Walke Márti fotója

Délután a maximumok megközelítik a 30 fokot. Változóan felhős lesz az égbolt, csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt lesz. Estére a felhőzet csökkenni kezd, a szél mérsékelt marad. A hőmérséklet 20 fok közelében marad.

Kiemelt kép – Bogos Zsolt