You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Az előrejelzést támogatta Judit Sorselemző!

Sok gomolyfelhő lesz az égen, de fázni nem fogunk. Vasárnap egy hidegfront jön napközben, többfelé eshet! Lássuk milyen időnk lesz a hétvégén!

Szeles péntek!

Péntek délután gomolyfelhős időnk lesz, csapadék nem várható. A hőmérsékelt maximuma 20 és 22 fok között alakulhat. A keleti szél többfelé lesz élénk. Estére csökken a felhőzet, kiderül az ég. A minimumok 10 fok közelébe csökkennek. A szél mérséklődik.

Kása Viktória fotója

Gomolyos szombat!

Szombat hajnalban közepesen felhős időnk lesz, csapadék nem várható. A hőmérséklet minimuma 12 és 14 fok között alakulhat. A változó irányú szél mérsékelt lesz. A délelőtt folyamán gomolyfelhős lesz az égbolt, de eső nem lesz.

Walke Márti fotója

Délután folytatódik a gomolyfelhős idő, csapadék nem várható. A hőmérséklet maximuma 22 és 24 fok között alakulhat. A változó irányú szél mérsékelt lesz. Estétől észak felől vastagodni kezd a felhőzet. A minimumok 15 fok alatt alakulhatnak.

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Hidegfront vasárnap!

Vasárnap hajnalban sok felhő lesz felettünk, de a délelőtti órákban csapadékra nem kell készülnünk. A hajnali minimumok 10 és 13 fok között alakulhatnak. Délelőtt marad az erősen felhős, olykor borult idő, az északkeleti szél megélénkül.

Takács Ferenc fotója

A kora délutáni órákban északkelet felől megvastagszik a felhőzet és többféle ered el az eső. A kora esti órákig jelentős mennyiség eshet. A hőmérséklet maximuma 19 és 21 fok között alakulhat. Az északkeleti szél estig élénk lesz. A kora esti órákra északkelet felől szakadozni kezd a felhőzet, szűnik a csapadék. A minimumok 15 fok közelében alakulnak.

Kiemelt kép – Kelemen Norbert