You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

A hétvégi előrejelzést Judit Sorselemző támogatta!

Április utolsó hétvégéjére újból visszatér a tavaszias idő, sőt vasárnap akár egy nyárias nap összejöhet! Irány a szabadba!

Gomolyos péntek!

Délután erőteljes lesz a gomolyfelhőképződés, de csapadékra nem kell számítanunk. A hőmérséklet maximuma megközelíti a 20 fokot. A déli szél időnként megélénkül. Estére a napközben képződött gomolyfelhők összeesnek és kiderül az ég. A minimumok 10 fok közelébe hűlnek vissza!

Rugási János fotója

Tavaszias szombat!

Szombaton délelőtt gyengén felhős időre ébredhetünk. A hőmérséklet minimuma 4 és 6 fok között alakulhat. A délkeleti szél a délelőtt folyamán többfelé megélénkül, olykor meg is erősödik. Délelőtt többfelé képződnek gomolyfelhők, de csapadékra nem kell számítanunk. A déli órákban megközelítjük a 20 fokot.

Hauk Bernadett fotója

Délután továbbra is gomolyfelhős időre kell készülnünk, de esni nem fog. A hőmérséklet maximuma 20 és 22 fok között alakulhat. A délkeleti szél átmenetileg megélénkülhet, de összességégben marad mérsékelt. Estére a napközben fejlődött gomolyfelhők feloszlanak és kiderül az ég. A hőmérsékelt mindenütt 15 fok alá csökken.

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Koranyár!

Vasárnap hajnalban szikrázó napsütésre ébredhetünk, egy felhő sem lesz felettünk. A minimumok 7 és 9 fok között alakulhatnak, a völgyekben ettől egy kicsivel hidegebb is lehet. Délelőtt délnyugat felől fátyolfelhők érkeznek, amik szűrhetik a napsütést. A déli szél többfelé lesz élénk.

Csuka László fotója

Délután folytatódik a fátyolfelhős idő, de sok napsütésben bízhatunk. A hőmérsékelt maximuma eléri a 25 fokot, nyári nap várható. Érdemes a szabadban tölteni a napot, nagyon szuper idő lesz. Estére maradnak a fátyolfelhők, a hőmérséklet 15 fok közelébe csökken. A déli szél többfelé lesz élénk.

Mindenkinek csodálatos hétvégét kíván a Meteo Mecsek!

Kiemelt kép – Györkő Zsombor