You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Az előrejelzést Juidit Sorselemző támogatta!

Hétvégén a koranyárias idő fog dominálni, változóan fátyolfelhős időnk lesz. Sokat tudunk a szabadba lenni és a kerti munkától a kirándulásig sok mindent csinálhatunk. Ha sokat tartózkodunk a napon érdemes naptejet is használni, könnyen leéghetünk.

Fátyolos kezdet!

Délután napos, olykor gyengén fátyolfelhős időnk lesz. Sok napsütésben bízhatunk. A hőmérséklet maximuma 25 és 27 fok között alakulhat, nyárias melegre készülhetünk. Az északnyugatias légmozgás élénk lesz. Este marad a gyengén felhős idő, a szél mérséklődik. A minimumok 15 fok közelében alakulnak.

Ticsi Ticsi fotója

Nyárias folytatás!

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Szombat hajnalban csupán fátyolfelhők lesznek az égen, ami szűrni fogja a napsütést. A hőmérséklet minimuma 9 és 11 fok között alakulhat, ennél hűvösebb pár fokkal csak a völgyekben lehet. Délelőtt folytatódik a szűrt napsütés, de enyhe időnk lesz. A nyugati szél időnként megélénkül.

Bogos Zsolt fotója

Délután folytatódik a fátyolfelhős és enyhe idő. A maximumok 24 és 26 fok között alakulhatnak. A nyugati szél átmenetileg megélénkülhet. Estére mérséklődik a légmozgás és marad az enyhe idő. A minimumok 15 fok alatt alakulnak.

Fátyolos, de nyarat idéző!

Vasárnap hajnalban délies áramlással enyhébb levegő érkezik, többfelé támad fel a délnyugati szél, de összességében élénk lesz a légmozgás. A hőmérséklet 12 és 14 fok között alakulhat. Délelőtt folytatódik nyárias idő, változóan fátyolfelhős lesz az égbolt, szűrt napsütés várható.

Virág Nikolett fotója

Délután a fátyolfelhők mellett több órás napsütésre kell készülni. A hőmérséklet megközelíti a 30 fokot, de várhatóan nem lépi át térségünkbe. A délnyugati szél többfelé élénkül meg, de erős széllökésekre nem kell számítani. Estére marad a fátyolfelhős idő, de mellette az enyheség is, a minimumok 15 fok közelében alakulhatnak.

Mindenkinek tartalmas, szép hétvégét kívánunk!

Kiemelt kép – Kása Viktória