You are currently viewing Hidegfront hűti vissza a levegőt!

Hidegfront hűti vissza a levegőt!

Nem sok időről van szó, ugyanis csak szerdán kell számítani a mostaninál 10 fokkal hűvösebb időre, de nem sokáig tart a lélegzetvétel, csütörtöktől visszatér a koranyár!

Tetőző meleg kedden!

Kedden sok fátyolfelhő lesz a térségünk felett, szűrt napsütésre kell készülnünk. A hajnali minimumok 10 és 13 fok között alakulhatnak. Kezdetben keleti, majd délkeleti szél mérsékelt marad. A déli órákban folytatódik a szűrt napos idő, a déli órákra 20 fok felett alakulnak a maximumok.

Hauk Bernadett fotója

Délután folytatódik a fátyolfelhős idő, szűrt lesz a napsütés. A hőmérséklet maximuma 26 és 28 fok között alakulhat. A délkeleti szél időnként megélénkül. A kora esti óráktól északnyugat felől vastagabb felhők érkeznek, de csapadék nem várható. Az északira forduló szelet többfelé kísérik élénk lökések. Estére 15 fok közelébe csökken a hőmérséklet.

Hidegfront szerdán!

Szerdán hajnalban feltámad az északnyugati szél, egy hidegfront éri el térségünket. A felhősödés csupán a kora délelőtti óráktól várható, elszórtan gyenge zápor előfordulhat, de jelentős csapadék nem várható. A hajnali órákban feltámad az északnyugati szél, a legerősebb lökések elérik, sőt meg is haladják az 50 km/h-t. Aki este eddig szellőztetett, érdemes kitámasztani az ablakot, ugyanis nagy lesz a huzat. A hajnali minimumok 11 és 13 fok között alakulnak. Délelőtt folytatódik a szeles, felhős idő.

Walke Márti fotója

Délután folytatódik a közepesen felhős idő, a hőmérséklet maximuma 19 és 21 fok között alakulhat. Délután folytatódik a szeles idő, a legerősebb lökések elérik az 50 km/h-t! Estére csökken a felhőzet és a szél is valamelyest mérséklődik. A minimumok este kevéssel 15 fok alatt alakulhatnak.

Vissza a koranyárba!

Hoffer Kovács Katain fotója

A kicsi visszaesés nem tart sokáig, csütörtöktől újból visszatérnek a gyengén felhős, enyhe napok, újra 25 fok feletti maximumokre készülhetünk! A hétvége megint enyheséggel kecsegtet, irány a természet!

Kiemelt kép – Rattinger Eszter