You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Az előrejelzést Judit Sorselemző támogatta!

A hétvégére visszatér a koranyári idő. Ugyan nem lesz zavartalan a napsütés, mert fátyolfelhők fogják szűrni a napsütést, de kellemes hétvégénk lesz!

Kezdetben felhős péntek!

Délután folytatódik a közepesen felhős idő. A változó irányú szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet maximuma 22 és 24 fok között alakulhat. Melegedni kezd az idő. A kora esti óráktól északnyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, egyre nagyobb területen derül ki az ég, csillagfényes éjszakánk lesz. Enyhe lesz az idő, a minimumok kevéssel 15 fok alatt alakulnak.  

Hadra Adél fotója

Fátyolos szombat!

Szombat hajnalban fátyolfelhős időben lesz részünk, szűrt napsütésre ébredhetünk. A hőmérséklet minimuma 10 és 13 fok között alakul, enyhe lesz a reggel. A délnyugati szél mérsékelt lesz, de egy-egy élénk lökés előfordulhat. A déli órákhoz közeledve elérjük a 20 fokot.

Lorencz Zsuzsanna fotója

Délután folytatódik az erősen fátyolfelhős idő, szűrt lesz a napsütés. A hőmérséklet maximuma 24 és 26 fok között alakulhat. A délnyugati szél mérsékelt lesz, de átmenetileg megélénkülhet.  Este folytatódik a fátyolfelhős idő, a szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet 15 fok közelébe csökken, enyhe lesz az idő.

Szűrt napsütés!

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Változóan fátyolfelhős reggelre ébredhetünk, szűrt lesz a napsütés. Enyhe reggelünk lesz, a minimumok 11 és 14 fok között alakulhatnak. A szél keletire vált és marad mérsékelt. Délelőtt folytatódik a jobbára fátyolfelhős idő, a délelőtti hőmérséklet 20 fok közelébe emelkedik.

Géczi Patrícia fotója

Délután folytatódik a napos, néhol fátyolfelhős idő, érdemes naptejet is használni, ha több időt tartózkodunk a napon, ugyanis erős lesz az UV-B sugárzás, igaz hosszabb idő alatt, de le lehet égni. A hőmérséklet maximuma 26 és 28 fok között alakulhat. A keleti szél mérsékelt lesz. Estére marad a fátyolfelhős idő. A minimumok 15 fok közelében alakulnak.

Kiemelt kép – Sándor Petra