You are currently viewing Nem hoz meleget Sándor, József, Benedek!

Nem hoz meleget Sándor, József, Benedek!

Hétfőn még enyhe időnk lesz, majd kedden egy hidegfrontnak köszönhetően lehűlés érkezik. Szerda hajnalban gyenge fagy is lehet! Hűvösebb folytatás következik!

Felhős időt hoz Sándor hétfőre!

Hétfőn hajnalban a térség nagy részén borult időben lesz részünk, néhol gyenge eső előfordulhat, de jelentős csapadékra nincs kilátás. A hőmérséklet minimuma 5 és 7 fok között alakulhat. A változó irányú szél mérsékelt lesz, majd a déli órákban északira vált, és átmenetileg megélénkül.

Kocsis Zsolt fotója

Délután szakadozni kezd a felhőzet, de sok napsütésre nem kell számítanunk. A hőmérséklet maximuma 13 és 15 fok között alakulhat. Az északi szél átmenetileg megélénkülhet. Csapadék nem várható a délután folyamán. Este marad a borult idő, a hőmérséklet 10 fok alá csökken. Elszórtan gyenge eső előfordulhat, de jelentős mennyiség nem várható.

Hidegfrontot hoz magával Benedek!

Kedden hajnalban közepesen felhős időnk lesz, a kevésbé felhős tájakon a hőmérséklet 1 fok közelébe csökken, míg a felhősebb területeken 2-3 fok között alakulnak a minimumok. Egy hidegfront vonul át felettünk, melynek hatására feltámad az északnyugatias szél. Szakadozottá válik a felhőzet.

Walke Márti fotója

Délután több órás napsütés várható, az északias légmozgás élénk lesz a kora esti órákig. Több órás napsütésben lesz részünk. A hőmérséklet közel 10 fokig emelkedik, hűvös időnk lesz. Estére marad a derült idő, a szél mérséklődik, így a hőmérséklet is csökkenni kezd.

Napos tavaszi napéjegyenlőség!

Szerda hajnalban derült időben lesz részünk, így a fagyzugos helyeken gyenge fagyra, illetve többfelé talajmenti fagyra van kilátás. Délelőtt marad a napos idő, csupán vékony fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, a déli szél mérsékelt lesz.

Rattinger Eszter fotója

Délután fátyolfelhők lehetnek az égen, de több órás napsütésben lesz részünk. A déli szél mérsékelt lesz. A maximumok 12 és 14 fok között alakulhatnak. Este kezdetben marad a derült idő, de nyugat felől megérkezhetnek a felhők, melyek megmentenek minket a következő hajnali fagyoktól.

Benedek sem hoz meleget!

Csütörtökön hajnalban többfelé lesz gyengén, illetve közepesen felhős időnk. A minimumok 2 és 4 fok között, de a völgyekben talajmenti fagyok is kialakulhatnak. A délnyugati szél mérsékelt lesz. A délelőtti órákban tovább növekszik a felhőzet, a szél északnyugatira vált és megélénkül.

Bojcsev Szabó Orsi fotója

Délután ugyan felhős időnk lesz, de a maximumok 14 és 16 fok között alakulnak. A szél délire vált, de marad mérsékelt. A késő esti óráktól szakadozni kezd a felhőzet, a hőmérséklet pedig 5 fok közelébe csökken.

Kiemelt kép – Walke Márti