You are currently viewing Esős, hűvös napok jönnek!

Esős, hűvös napok jönnek!

Nyugat felől egy legyengült viharciklon felhőzete és csapadékmezeje éri el térségünket. Kedden pedig hidegfront érkezik!

Hétfőn egyre többfelé ered el!

Hétfő hajnalban nyugat felől elszórtan csapadék érkezik a térségünkbe. A hajnali minimumok 10 és 13 fok között alakulnak. A délkeleti szél többfelé lesz élénk. A déli órákban a maximumok megközelítik a 15 fokot. Csapadékos időnk lesz, de átmenetileg szünetek előfordulhatnak.

Kocsis Zsolt fotója

Délután továbbra is többfelé fordul elő további csapadék. A délnyugati szél többfelé lesz élénk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 16 fok között alakul. Este folytatódik az esős idő, az élénk délnyugati szelet, északnyugati szél váltja, olykor meg is erősödik.

Kedden hidegfront érkezik!

Kedden hajnalban feltámad az északnyugati szél és többfelé ered el az eső a térségben. A hajnali minimumok 6 és 8 fok között alakulhatnak, de a szél ronthat hőérzetünkön.

Walke Márti fotója

Délután folytatódik a szeles, olykor csapadékos idő, de kisebb szünetek előfordulhatnak. Az északnyugati szél élénk lesz. A hőmérséklet maximuma 8 és 10 fok között alakulhatnak, de a szél miatt hidegebbnek érezgetjük. Este folytatódik a csapadékos idő, a hőmérséklet 5 fok közelébe csökken.

Szerdán sem maradunk csapadék nélkül!

Szerda reggel még sokfelé fordul elő csapadék majd kelet felé elhagyja térségünket az esőt adó felhők. A hőmérséklet 5 és 7 fok között alakulhat, de az élénk, olykor erős szél csak rontani fog a hőérzetünkön. Délelőtt marad a jobbára borult idő.

Kincses Krisztián fotója

Délután északnyugat felől szakadozni kezd a felhőzet. Az északnyugati szél a késő délutánig élénk, olykor erős lesz, majd mérséklődik. A hőmérséklet maximuma 9 és 11 fok között alakul. Estére csökken a felhőzet, a hőmérséklet 5 fok közelébe csökken.

A hét második felében csapadékmentes időnk lesz, újból felmelegedni látszik az idő!

Kiemelt kép – Farkas Szilvia