You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Az előrejelzést Judit sorselemző támogatta!

A hétvégén lassú felmelegedés kezdődik, de ne rakjuk messzire az esernyőt, ugyanis vasárnap már többfelé újból eleredhet az eső!

Felhős, hűvös péntek!

Délután folytatódik az erősen felhős, borult idő, csapadék viszont már egyre kisebb területen fordulhat elő. A maximumok 9 és 11 fok között alakulhatnak. A keleti szél továbbra is marad mérsékelt. Péntek este szakadozni kezd a felhőzet délnyugat felől és visszaesik a hőmérséklet 5 fok alá, viszont a keleti szél többfelé feltámad az éjszakához közeledve.

Salamon Kónya Szilvia fotója

Lassú enyhülés kezdődik!

Szombat hajnalban átmenetileg elvékonyodhat a felhőzet, majd dél felől újból beborul az ég. A hajnali minimumok 0 és +4 fok között alakulhatnak, gyenge fagy főleg a völgyekben fordulhat elő. A délelőtti órákban marad a felhős idő, de csapadék nem várható. A délkeleti szél többfelé megélénkül, olykor meg is erősödik. A déli órákra a hőmérséklet meghaladja a 12 fokot.

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Délután is sok felhő lehet felettünk, és elszórtan gyenge eső előfordulhat. A délkeleti szél élénk lesz. A hőmérséklet maximuma 13 és 15 fok között alakulhat. Este kissé szakadozhat a felhőzet, de jobbára marad a ború. A hőmérséklet 5 fok közelébe hűl.

Szeles vasárnap!

Vasárnap hajnalban sok felhő lesz felettünk, de csapaék nem várható. A hőmérséklet a reggeli órákban +2 és +4 fok között várható. A délkeleti szél többfelé élénkülhet meg, néhol erős lökések is lehetnek. Enyhe levegő érkezik térségünkbe. A felhőzet délelőtt szakadozni kezd.

Kelemen Norbert fotója

Délután marad az erősen felhős égbolt, de csapadékra kezdetben nincs kilátás. A hőmérséklet maximuma 17 és 19 fok között alakulhat. A délkeleti szél többfelé lesz élénk, de olykor egy-egy erős lökés is várható. A kora esti óráktól nedvesebb légtömegek érik el térségünket, elszórtan kialakulhatnak záporok. A délkeleti szél élénk lesz. Éjjel nyugat felől további esőfelhők érkeznek.

Kiemelt kép – Gódi Attila