You are currently viewing Csapadékos napok jönnek!

Csapadékos napok jönnek!

Szerda estétől egyre nagyobb területen ered az el eső, és kissé vissza is hűl a levegő! Hétvégére viszont visszatérhet a tavaszias idő!

Szerda este kezdődik!

Szerdán az esti óráktól északkelet felől egyre nagyobb területen ered el az eső. Főképp záporok várhatóak, de néhol dörgés is előfordulhat. Estére a maximumok 5 fok közelébe csökkennek. Az éjszaka folyamán folytatódik a záporos idő.

Takács Ferenc fotója

Hűvöskés csütörtök!

Csütörtök reggelre a minimumok 5 fok közelében alakulnak, sok lesz a felhő felettünk és elszórtan kell számítanunk csapadékra. Az északi szél többfelé lesz élénk, olykor erős. A délelőtti órákban alig emelkedik a hőmérséklet, marad a ború és további esőre van kilátás.

Kincses Krisztián fotója

Délután is marad a borult, néhol csapadékos idő, de késő délutáni órákban már csökken a csapadékhajlam. A hőmérséklet mindenhol 10 fok alatt alakul. Az északi szél a kora esti órákig élénk lesz, csupán estére veszít az erejéből. Este marad a ború, a minimumok 5 fok alatt alakulhatnak.

Hűvös folytatás!

Péntek hajnalban sem várható napsütés, sok felhő lesz felettünk. A hajnali minimumok 2 és 4 fok között alakulhatnak. Délelőtt többfelé kell számítanunk gyenge csapadékhullásra. A keletire forduló szél mérsékelt marad. A déli órákra megközelíthetjük a 10 fokot.

Lemel Béláné fotója

Délután folytatódik az erősen felhős, borult idő, csapadék viszont már egyre kisebb területen fordulhat elő. A maximumok 9 és 11 fok között alakulhatnak. A keleti szél továbbra is marad mérsékelt. Péntek este szakadozni kezd a felhőzet délnyugat felől és visszaesik a hőmérséklet 5 fok alá, viszont a keleti szél többfelé feltámad az éjszakához közeledve.

Friss előrejelzések alapján szombat hajnalban délnyugat felől vastagabb felhők érkeznek, így a hőmérséklet kevéssel fagypont felett alakulhat, így megúszhatjuk a hajnali fagyokat.

Érdemes a következő napokban is követni előrejelzéseinket, naponta többször frissítjük az oldalunkon az előrejelzéseinket!

Kiemelt kép – Kóró Anna