You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Az előrejelzést Judit Sorselemző támogatta!

Hétvégén egy hidegfront érkezik, a jobb idő szombaton lesz, ám vasárnap sem fogunk fázni. Kirándulásra, kertrendezésre alkalmas lesz az időjárás, hozzá alkalmas öltözékkel.

Tavaszias péntek!

Délután folytatódik a gyengén felhős idő, kellemes tavaszi időnk lesz, a maximumok 13 és 15 fok között alakulnak. A délkeleti szél mérsékelt lesz. Este marad a gyengén felhős idő. A hőmérséklet 5 fok közelébe csökken. A délkeleti szél mérsékelt marad.

Kovács Mónika fotója

Felhősebb szombat!

Szombaton hajnalban kezdetben kevés felhő lesz felettünk, majd északnyugat felől megvastagszik a felhőzet. Hajnalban továbbá többfelé alakulhat ki köd és párafolt, mely reggelre mindenütt feloszlik. A minimumok -1 és +2 fok között alakulhatnak, a hidegebb a völgyekben lesz. A szél északnyugati lesz, de marad mérsékelt.

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Délután megvastagszik a felhőzet, de csapadék nem várható. A hőmérséklet maximuma 13 és 15 fok között alakul. Az északnyugati szél továbbra is mérsékelt marad. Estére szakadozni kezd a felhőzet, elszórtan gyenge eső előfordulhat. A hőmérséklet 5 fok alá csökken, de fagyni nem fog. Az északnyugati szél mérsékelt marad.

Gyenge hidegfront!

Vasárnap hajnalban gyenge hidegfront vonul át felettünk, majd délkelet felé elhagyja térségünket a felhőzet és mindenütt kisüt a nap. Néhol jelentéktelen csapadék előfordulhat. A minimumok +2 és +4 fok kötött alakulhatnak. Az északnyugati szél többfelé élénkül meg, mely ronthat hőérzetünkön.

Hetesiné Katalin fotója

Délután szakadozott lesz a felhőzet, többfelé kell felhőátvonulásokra készülni, de csapadék nem várható. A kora esti órákig élénk lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet maximuma 11 és 13 fok között alakul. Este marad a gyengén felhős idő, az északnyugati légmozgás mérsékelt lesz. A minimumok este 5 fok közelében alakulhatnak.

Kirándulás ajánló! Irány a Sellyei arborétum!

Kiemelt kép – Aszódi Kinga