You are currently viewing Milyen időnk lesz hétvégén?

Milyen időnk lesz hétvégén?

Az előrejelzést Judit sorselemző támogatta!

Hétvégére megérkeznek a csapadékot adó felhők, ha szabadtéri programot szeretnénk, akkor a szombat lehet az alkalmasabb, de ott is kellhet az esernyő!

Legszelesebb nap!

Pénteken délután sok lesz a felhő felettünk, de csapadék még nem várható. A hőmérséklet maximuma 16 és 18 fok között alakulhat. A délnyugati szél élénk, olykor erős lesz, de egy-egy viharos lökés sem kizárt. Este folytatódik a szeles idő, átmenetileg csökken a felhőzet. A minimumok 12 és 14 fok között alakulhatnak.

Lelkes Dominik fotója

A felhők mellé az eső is megérkezik!

Szombat hajnalban többfelé lesz erősen felhős, olykor borult az ég, és kis területen, de előfordulhatnak gyenge záporok is, de jelentős mennyiségű csapadékra nincs kilátás. A déli szél többfelé lesz erős, olykor viharos lökés sem lesz kizárt. A hajnali minimumok 9 és 11 fok között alakulhatnak, enyhe lesz az idő.

Az előrejelzést a Schneringer Kft. támogatta!

Délután erősen felhős, borult időben lesz részünk, elszórtan kialakulhat gyenge zápor, de jelentős eső nem várható. A déli szél többfelé lesz élénk, olykor erős. A hőmérséklet maximuma 16 és 18 fok között alakul. Este folytatódik a szeles idő, és nyugat felől már többfelé eredhet el az eső a késő esti órákban. A minimumok 10 fok körül alakulhatnak.

Kiss Dóra fotója

Esős lesz a vasárnap!

A hajnali órákban nyugat felől terjeszkedni fog a csapadék, egy hidegfront vonul végig térségünkön. A délkeleti szél élénk, olykor erős lesz a hajnali órákban, majd délelőtt mérséklődni kezd és előbb nyugatira, majd északnyugatira vált. Délelőtt még számottevő csapadékra nem kell számítanunk. A hajnali minimumok 9 és 11 fok között alakulhatnak.

Deák István fotója

A kora délutáni órákban nyugat felől megindul a csapadék, többfelé kell készülnünk erős záporokra, sőt kis eséllyel akár még az ég is megdörrenhet. Egy hidegfront vonul át felettünk. Az északnyugati szél élénk, olykor erős lesz. A hőmérséklet maximuma 14 és 16 fok között alakulhat, majd a front után 10 fok alá hűl. A csapadék a késő esti órákig kitart, majd délkelet felé elhagyja térségünket, de marad a vastagabb felhőzet.

Kiemelt kép – Takács Ferenc