You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Az előrejelzést Judit sorselemző támogatta!

Január utolsó hétvégéjén kezdetben szeles lesz az idő, majd fokozatosan megnyugszik időjárásunk. Lássuk, milyen időnk lesz a hétvégén!

Viharos széllel érkezik a front pénteken!

Délután folytatódik az erősen felhős idő, elszórtan kell záporokra számítani a térségben. A hőmérséklet maximuma 7 és 9 fok között alakulhat. Pénteken a késő esti órákban beborul és nagy területen vált erősre, olykor viharosra az északnyugati szél. A hőmérséklet 1 és 3 fok között alakul az esti órákban.

Merk Ferenc fotója

Szeles szombat!

A front a szombat hajnali órákban átvonul térségünk felett és kiderül az ég. A hajnali minimumok 0 és +2 fok között alakulhat. Az északnyugati szél a délelőtt folyamán erős, olykor viharos lesz, mely ronthat hőérzetünkön. A déli órákra is marad a derű, a hőmérséklet 5 fokig emelkedni.

Bojcsev-Szabó Orsolya fotója

A délutáni órákban többfelé lesz még szeles az idő, majd az idő elteltével fokozatosan mérséklődik a légmozgás. A hőmérsékelt maximuma 6 és 8 fok között alakulhat. A kora esti órákig marad a derült idő, majd kelet felől átmenetileg vastagabb felhők érkeznek, de csapadékra nem kell számítanunk. A hőmérséklet estére fagypont közelébe csökken.

Az előrejelzést a Sevenberg Kft támogatta!

Nyugodt vasárnap!

Vasárnap hajnalban csak kevés felhő lesz felettünk, jobbára napos időnk lesz. A minimumok -2 és +2 fok között alakulhatnak. Az északnyugati szél még néhol élénk lehet, majd fokozatosan mérséklődik és a délelőtt folyamán délire vált. A déli órákban a hőmérséklet meghaladja az 5 fokot.

Turi Eszter fotója

Délután folytatódik a napos, száraz idő. A déli szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet maximuma 7 és 9 fok között alakulhat. Este folytatódik a derűs idő, a hőmérséklet fagypont közelébe hűl. A déli szél mérsékelt marad.

Kiemelt kép – Varga-Farkas Vivijana