You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

A hétvégi előrejelzést Judot Sorselemző támogatta!

Hétvégére visszatér a télies időjárás, hajnalban csípős fagyok, nappal pedig kevéssel fagypont feletti hőmérséklettel.

Szűnő havazás pénteken!

Délután borult időnk lesz. Az északnyugati szél élénk lesz, majd az esti órákra mérséklődik. A hőmérséklet a reggelihez képest nem emelkedik, a maximumok -1 és +1 fok között alakulnak. Estétől szakadozni kezd a felhőzet, a minimumok -5 fokig süllyedhetnek.

Kása Viktória fotója

Napos szombat!

Hajnalban még lehet némi felhő felettünk, majd dél felé elhagyja a térségünket és mindenütt kisüt a nap. A hajnali minimumok -5 és -3 fok között alakulhatnak, de a fagyzugos, szélcsendes völgyekben ennél hidegebb is lehet. A déli órákig mérsékelt lesz az északias légmozgás, majd fokozatosan megélénkül.

Laczkó Martin fotója

Délután marad a derűs idő, egy felhő sem fogja zavarni a napsütést. Az északnyugati szél mérséklődik. A hőmérséklet maximuma +1 és + 3 fok között alakul. Éjszaka marad a derült idő, a hőmérséklet jócskán visszaesik, a minimumok -5 fok közelébe hűlnek, és ez reggelre csak tovább csökken.

Az előrejelzést a Sevenberg Kft. támogatta!

Komolyabb fagyok vasárnap hajnalban!

Vasárnap hajnalban a minimumok -10 és -8 fok között alakulhatnak, de a térség fagyzugos helyein, a völgyekben, ennél kicsivel hidegebb is lehet. Derült lesz az ég, egy felhő sem lesz az égen. A nyugati szél mérsékelt lesz a délelőtt folyamán. A déli órákra a hőmérséklet +2 és + 4 fok között alakulhat.

Deák István fotója

Délután folytatódik a zavartalan napsütés, a maximumok +3 és +5 fok között alakulhatnak. A déli szél mérsékelt lesz. Este folytatódik a felhőmentes idő, a hőmérséklet pedig -5 fok közelébe csökken.

Kiemelt kép – Dankó Judit