You are currently viewing Milyen idő lesz szilveszter napján?

Milyen idő lesz szilveszter napján?

Érdemes egy esernyővel, vagy egy esőkabáttal készülni, aki az éjfél utáni időszakot is szabadtéren fogja tölteni. A tűzijátékokkal is érdemes vigyázni, déltől nagy lesz a szél!

 Az év utolsó napjának hajnala ködösen, párásan, hűvösen indul majd, de ez sokáig nem fog tartani, ugyanis a délelőtti órákban a déli szél előbb megélénkül, majd délutánra meg is élénkül. Amint felszakadt a köd és párafolt, kevés felhő lesz felettünk. A hajnali minimumok 1 és 3 fok között alakulhatnak, de a déli órákban már közel 10 fokot mérhetünk.

Kresz Kriszina fotója

Szeles és enyhe!

A front előterében feltámad a szél és élénk lökések is lehetnek. A hőmérséklet maximuma 11 és 13 fok között alakul. A késő délutáni órákig kevés lesz a felhő felettünk, majd fokozatosan nyugat felől megvastagszik. Marad az enyheség, a szél kicsit veszít erejéből estére, de lehetnek még élénk lökések, ezért érdemes lesz a tűzijátékkal óvatosan bánni. A hőmérséklet estére 6 fok közelébe csökken.

Laczkó Martin fotója

Éjfél után!

A hajnali órákban északnyugat-nyugat felől egy hidegfront érkezik, melyhez jelentős mennyiségű csapadék is társul. A csapadék hajnali 3 óra magasságában érkezhet meg a friss modell előrejelzések szerint. Az északnyugati szél többfelé feltámad főképp a front átvonulása alatt. A hajnal enyhe lesz 4 és 6 fok várható.

Mindenkinek Boldog Új Évet Kíván a Meteo Mecsek csapata!