You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Az előrejelzést Judit Sorselemző támogatta!

Érkezik a karácsony, bár az időjárást egyáltalán nem érdekli. Tavaszias időt hoz a hétvége, de azért mozgalmas időszak elé nézünk!

Záporos, szeles péntek!

Délután az északnyugati szél olykor élénk lesz. A hőmérséklet maximuma 6 és 9 fok között alakul, de késő délutántól zuhanni kezd, és 5 fok alá süllyed. Felhős lesz az ég, többfelé várható csapadék, de a mennyiség nem lesz számottevő. Este folytatódik az esős idő, a szél továbbra is élénk lehet. A hőmérsékelt 5 fokig csökken este is.

Sok felhő, esős, szeles szombat!

Szombat hajnalban többfelé fordulhat eső, mely néhol akár 5 mm felett is alakulhat. A nyugati szél hajnalban még mérsékelt lesz, majd délelőtt megélénkül, olykor megerősödik, majd a déli órákban újból mérséklődik, de csak átmenetileg. A hajnali minimumok 2 és 4 fok közelébe hűlnek vissza.

Farkas Szilvia fotója

Délután újból feltámad, ezúttal immáron az északnyugati szél. Egy hidegfront érkezik, melynek hatására újból sok felhő érkezik, csapadék viszont csak elszórtan alakulhat ki. A hőmérséklet maximuma a front előtt 6-8, míg a front után 3-5 fok között alakul. Az északnyugati szél kora estig élénk, olykor erős lesz.

Walke Márti fotója

Melegfront szenteste napjára!

Vasárnap hajnalban még többfelé előfordulhat csapadék, majd a hidegfront csapadéka kelet felé elhagyja a térségünket. Sok lesz a felhő felettünk továbbra is. A délnyugati szél időnként élénk lehet, majd délelőtt étmenetileg mérséklődik. A hajnali minimumok 2 és 4 fok között alakulhatnak.

Az előrejelzést a Sevenberg Kft. támogatta!

Délután is marad a sok felhő felettünk, egy melegfront vonul át felettünk. A hőmérséklet maximuma 7 és 10 fok között alakulhat. A délnyugati szél mérsékelt lesz, de egy-egy élénk lökés nem kizárt. Csapadék nem várható. Estére marad az enyheség, a hőmérséklet nem megy 5 fok alá éjjel sem.

Milyen időnk lehet karácsonykor?

Ezúton szeretnénk mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánni!

Kiemelt kép – Papp Balázs