You are currently viewing Milyen időnk lehet karácsonykor?

Milyen időnk lehet karácsonykor?

Folyamatos változásban vannak a modellek, így érdemes naponta követni frissülő cikkünket a Karácsonyi időjárásról Ezért minden nap frissíteni fogjuk karácsonyi időjárásunkról szóló előrejelzésünket. Az oldal alján megtalálhatjátok a frissítés időpontját.

December 24!

Vasárnap hajnalban sok lesz a felhő, elszórtan előfordulhat gyenge eső, de nem lesz jellemző a csapadékhullás. A minimumok 5 és 8 fok között alakulhatnak, délnyugat felől megérkezik az enyhülés. A délnyugati szél átmenetileg élénk lesz, majd mérséklődik. Délelőtt sok lesz a felhő, de szakadozni kezd, többfelé újból megláthatjuk a napot.

Délután tovább szakadozik a felhőzet, többfelé tartósabban is kisüt a nap. A délnyugati szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet 12 és 14 fok között alakulhat a délutáni órákban. Estére a délnyugati-nyugati szél megélénkül, a hőmérsékelt 6 és 8 fokig csökken csupán. Sok lesz a felhő felettünk, de csapadék nem várható.

Lelkes Dominik fotója

December 25!

Hétfőn a hajnal igen enyhe lesz, a minimumok 6 és 8 fok között alakulhatnak. Változóan felhős lesz az ég, csapadék nem várható. A nyugati szél többször élénkülhet meg a nap folyamán. A déli órákban a hőmérséklet meghaladja a 10 fokot, és ez délutánra csak tovább fokozódik.

Délután is marad a sok felhő felettünk, de némi napsütésben bízhatunk. A hőmérséklet maximuma 13 és 15 fok között alakulhat, enyhe légtömegek lepik el térségünket. Csapadék nem várható. A nyugati szél kezdetben élénk lesz, majd fokozatosan veszt erejéből. Estére csökken a felhőzet. A hőmérséklet minimuma 6 és 8 fok között alakulhat.

December 26!

Kedden hajnalban derűs időre ébredhetünk, majd nyugat felől felhősödés kezdődik. A hőmérséklet hajnalban 6 és 8 fok között alakulhat. A nyugati szél délelőtt megélénkül, majd veszít erejéből. A déli órákban elérhetjük a 10 fokot, enyhe időnk lesz.

Délután folytatódik a felhős idő. A változó irányú szél mérsékelt lesz. A hőmérsékelt maximuma 11 és 14 fok között alakulhat. Estére csökken a felhőzet, csapadék nem várható. A minimumok 6 és 8 fok között alakulhatnak. A változó irányú szél továbbra is mérsékelt lesz.

Laczkó Martin fotója

Cikk frissítve – 2023.12.23 – 8:59

Kiemelt kép – Györkő Zsombor