You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Csapadéktól nem kell tartanunk, de kicsit visszahűl a levegő. Visszatérnek a hajnali fagyok, sok lesz a felhő! Melegfront is érkezik.

Hétvégi előrejelzésünket Judit Sorselemző támogatta!

Szeles péntek!

Az északnyugati szél továbbra is élénk, olykor erős lesz. A hőmérsékelt 4 és 6 fok között alakulhat, de a szél miatt ezt kevesebbnek érezhetjük. Felhőátvonulások várhatóak, egyaránt várhatóak felhős-napos időszakok. Csapadék nem várható. Az esti órákban csökken a felhőzet, de a szél továbbra is élénk, olykor erős lesz. Éjszakára a míniumok fagypont közelébe hűlnek.

Hoffer Kovács Katalin fotója

Változóan felhős!

Szombaton hajnalban a minimumok -1 és +2 fok között alakulhatnak, a völgyekben lehet a hidegebb. Az északnyugati szelet délig élénk, olykor erős lökések kísérik. Változóan felhős lesz az idő, csapadék nem várható.

Hétvégi előrejelzésünket a Sevenberg Kft. támogatta!

A kora délutáni órákig élénk lesz a szél, majd fokozatosan mérséklődik. Változóan felhős időnk lesz, csapadék térségünkben nem várható. A hőmérséklet maximuma 4 és 6 fok között alakulhat. Estére csökken a felhőzet, kiderül az ég, de észak felől már vastagabb fátyolfelhők érkeznek. A hőmérsékelt estére fagypont közelébe hűl.

Melegfront vasárnap!

Vasárnap hajnalban kezdetben fátyolfelhős időben lesz részünk, majd északnyugat felől megvastagszik a felhőzet, de csapadék nem várható. Egy melegfront vonul végig térségünk felett. A hajnali minimumok -2 és 0 fok között alakulnak. A délnyugati szél mérsékelt lesz.

Walke Márti fotója

Délután a melegfront felhőzete délkelet felé elhagyja térségünket, többfelé kisüt a nap. A hőmérsékelt maximuma 5 és 7 fok között alakulhat. A délnyugati szél mérsékelt lesz. Estére fátyolfelhős idő várható, a hőmérsékelt fagypont közelébe csökken.

Kiemelt kép – Meteo Mecsek