You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

A hétévgéi előrejelzést Judit Sorselemző támogatta!

Hétvégén a szürke idő mellé a hajnalok igen hidegek lehetnek. A hét legvégétől enyhülés kezdődik. Lássuk milyen időnk lesz a hétvégén!

Párás péntek!

Délután tovább csökken a felhőzet, de nem lesz zavartalan a napsütés. A szél keletire vált és mérsékelt marad. A hőmérséklet maximuma 1 és 3 fok között alakulhat. Estére újból párássá, ködössé válik a levegő, csökkenhet a látótávolság. A minimumok 0 fok alá csökkennek, csapadék nem várható!

Molnár Nikolett fotója

Szürke szombat!

Szombat hajnalban nyugat felől vastag felhőtakaró érkezik fölénk, mellette sokfelé kell számítani ködre, néhol akár tartós is lehet. A minimumok hajnalban -4 és -2 fok között alakulnak, de a völgyekben ennél hidegebb is lehet. Néhol a párás idő miatt zúzmara is képződhet. A délkeleti szél mérsékelt lesz.

Hrabanek Mária Piroska fotója

Délután marad a párás, ködös, borús idő. A hőmérséklet maximuma 2 és 4 fok között alakulhat. A déli szél mérsékelt marad. Estére nyugat felől szakadozni kezd a felhőzet. A déli szél továbbra is mérsékelt marad. Mindenütt fagypont alá hűl a levegő és néhol köd-párafoltok alakulnak ki.

A hétévégi előrejelzést a Sevenberg Kft. támogatta!

Enyhülés kezdődik!

Bronz vasárnap hajnalán kezdetben kevés felhő lesz felettünk, majd nyugat felől beborul az ég. Csapadék elvétve alakulhat ki térségünkben kezdetben ónos eső, majd eső formájában. Ónos esőből csupán pár tized milliméter eshet. Hajnalban még fagyhat, majd a délelőtti órákban délnyugati áramlással enyhe légtömegek érkeznek térségünkbe. A déli órákban már 3-4 fok várható.

Gondos Valéria fotója

Délután marad a borult idő, a szél átmenetileg nyugatira vált. A hőmérséklet maximuma 3 és 5 fok között alakulhat. Csapadék nem várható. Este nyugat felől szakadozni kezd a felhőzet. A hőmérséklet este már csak megközelíti a fagypontot, de el nem éri (maximum a völgyekben).

Kiemelt kép – Nagy Anikó