You are currently viewing Jelentős eső érkezik kedden!  

Jelentős eső érkezik kedden!  

Kedden hajnalban délnyugat felől egy hidegfront éri el térségünket, melynek hatására jelentős csapadék hullhat. Szerdán erős széllel hideg levegő érkezik!

Kedd hajnalban kezd rá!

Hétfőről keddre virradóra délnyugat felől jelentős csapadék érkezik. A hőmérséklet minimuma 6 és 8 fok között alakul. Az északi, majd az északkeleti szelet élénk lökések kísérhetik. A délelőtt folyamán helyenként 10-15 mm feletti csapadék is lehullhat.

Farkas Szilvia fotója

A délután első felében folytatódik a csapadékos időjárás, majd dél felé elhagyja térségünket az eső. Összességében borul időnk lesz, csak néhol szakadozhat fel a felhőzet kis időre. A hőmérséklet maximuma 9 és 11 fokig emelkedik. Az északi szelet többfelé kísérik élénk lökések. Este marad a borult idő, a hőmérsékelt 5 fok közelébe csökken. Az északi szél élénk lesz éjjel is.

Hűvös szerda!

Szerda hajnalban még szintén borult időnk lesz. A hőmérséklet 3 és 5 fok között alakulhat. Az északnyugati szél élénk, olykor erős lesz, mely ront hőérzetünkön. A déli órákig marad az erősen felhős idő, majd észak felől szakadozni kezd. A hőmérséklet alig fog emelkedni.

Molnár Virág Nikolett fotója

Délután szakadozni kezd a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. A hőmérséklet maximuma 5 és 7 fok között alakulhat. Csapadél ezen a napon nem várható. Az északi szél az esti órákig élénk lesz, majd veszít erejéből. A naplemente után jócskán visszahűl a levegő, közel 0 fokig. Csütörtök reggel a térség egészén fagyni fog, néhol a szezon leghidegebb reggele is meglehet.

Kiemelt kép – Farkas Szilvia