You are currently viewing Gyenge hidegfront érkezik!

Gyenge hidegfront érkezik!

Amíg nem javul meg 48 órás oldalunk, addig cikkekben jelenítjük meg előrejelzéseinket. Folytatódik az enyheség, pár napos csapadékszünet kezdődik.

Sok felhő kedden!

Délnyugat felől újabb melegedés kezdődik. Megvastagszik az éjszaka folyamán a felhőzet, és többfelé képződik köd és pára, melyek a reggeli órákban feloszlanak. A minimumok 9 és 11 fok között alakul. A sok felhő ellenére gyors melegedés kezdődik, melyről az élénk, olykor erős déli szél gondoskodik majd. A déli órákban 20 fok közelében lehet a hőmérséklet.

Kocsis Zsolt fotója

Délután folytatódik a változóan felhős időjárás. Csapadék nem várható. A hőmérséklet egészen 25 fokig melegedik. A délnyugati szél továbbra is élénk lesz, majd a késő délutáni órákban mérséklődni fog. Késő este nyugat felől a felhők mellé megérkezik a csapadék is, többfelé ered el az eső, a szél északnyugatira vált és megerősödik átmenetileg.

Hidegfront érkezik!

Szerda hajnalban nyugat felől egy hidegfront érkezik, melynek hatására délelőtt egyre nagyobb területen fordul elő csapadék. A hőmérséklet hajnalban 11 és 13 fok között alakul. A délnyugati szelet többfelé kíséri hajnalban élénk, olykor erős lökések kísérhetik, majd a délelőtt folyamán északnyugatira vált és mérséklődik.

Szabó Attila fotója

Délután folytatódik a változóan felhős idő, elszórtan alakul ki még zápor, de fokozatosan csökken a csapadékhajlam. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk. A hőmérséklet maximuma 20 fok alatt marad. Estére marad a felhős idő, de eső már nem várható, a hőmérséklet 10 fokig hűl.  

Az előrejelzést támogatta!

Kiemelt kép – Lelkes Dominik