You are currently viewing Baranyai fotósok – Muth Katalin!

Baranyai fotósok – Muth Katalin!

Újból folytatódik a Baranyai fotósok sorozatunk, ahol Baranyai vagy Baranyához nagyon közeli fotósokat mutatunk be. Ha teheted kövesd be oldalukat, mi már megtettük!

Kérlek mutatkozz be és mesélj magadról!

Muth Katalin vagyok, Villány lankáin nőttem fel. A természet iránti szeretetem már akkor megnyilatkozott, mikor kislányként a tenyeremben ülő békából királyfit reméltem és a csirkéknek szorgalmasan hordtam eső után a kövér gilisztákat. Fotózni azóta szeretek, hogy megkaptam az első filmtekercses gépemet, majd elfogyasztottam néhány kis kompaktot, egy tükröset, valamint jó sok tárhelyet az életlen, ferde és bemozdult pillanatoknak.

Jelenleg egy MILC masina gazdája vagyok a hozzá tartozó alap és egy 100-400-as objektívvel és igen élvezem, hogy nem kell olyan közel lopóznom az izgő-mozgó flórához és faunához, hogy aztán a remény meghaljon, a témám pedig hátat fordítson nekem.

 Legjobban a természet adta nyugalom az, ami kikapcsol. Szeretek minden apró csodát felfedezni, vizsgálni, megörökíteni. Ezeknek a képeknek hoztam létre „Muth Kata fotósarka” nevezetű oldalamat. Elsősorban magamnak fotózok, de persze mindig örülök a pozitív visszajelzéseknek és építő jellegű hozzászólásoknak egyaránt.

Katalin oldalának facebook címe – https://www.facebook.com/profile.php?id=100030951206732