You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?
Lelkes Dominik fotója

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Szeptember utolsó és egyben október első hétvégéjén kezdetben későnyári, majd kora őszi időnk lesz. A hidegfront végig kíséri a hétvégénket.

Napos péntek!

Délután folytatódik a napos idő. A szél északira vált, de gyenge lesz. A hőmérséklet maximuma 25 és 27 fok között alakul. Estére visszahűl a levegő, de marad a derű, csillagfényes éjszakánk lesz.

Walke Márti fotója

Gyenge hidegfront érkezik!

Szombat hajnalban derült időnk lesz, a szél nyugatira vált és a déli órákig marad mérsékelt, majd a déli óráktól északnyugatira vált és megélénkül. A hőmérséklet minimuma 10 és 12 fok között alakul.

Turi Eszter fotója

Délután északnyugat felől egy gyenge hidegfront szakadozott felhőzete éri el térségünket, de csapadék nem várható. Átmenetileg megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet maximuma 24 és 26 fok között alakul. Este marad a szakadozott felhőzet, de az északnyugati szél mérséklődik. A hőmérséklet 20 fok alá hűl.

Kicsit visszahűl!

Vasárnap hajnalban csak kevés felhő lesz felettünk, majd a délelőtti órákban megjelennek a gomolyfelhők, de csapadék nem várható. Az északnyugati szél többször megélénkülhet. A minimumok 11 és 13 fok között alakulhatnak.

Lelkes Dominik fotója

Napközben marad a gomolyfelhős, csapadékmentes idő. Az északnyugati szél élénk lesz. A hőmérséklet maximuma 20 és 22 fok között alakulhat. Estére kiderül az ég, az északnyugati szél mérséklődik. A minimumok 15 fokig hűl.

Kiemelt kép – Lelkes Dominik