You are currently viewing Baranyai fotósok – Koleszár Ákos

Baranyai fotósok – Koleszár Ákos

Érdekes kis történet az enyém, mert nagyon sok fotóssal ellentétben nem fiatalkorban, és tanulmányi úton kezdtem a fotózást, mindössze pár hónapja vagyok élesben terepen.

A szakmán belül is az utómunka része érdekelt jobban ezért azt is igyekeztem első körben elsajátítani autodidakta módon, melyben viszont már kicsivel több tapasztalatom van szerencsére, fotós illetve videós területen, a zenei múltamra tekintettel…

Rettentően nagy film rajongó vagyok ezért az operatőri, rendezői, vágói munkákban próbálok jeleskedni, amit reklámok, videóklippek és egyéb marketing videókban igyekszem az emberek elé tárni a saját nézőpontomból.

Ugyanitt említeném, hogy utóbbi videóimat teljesen egyedileg készített, saját gyártású hanganyagokkal színesítem, ugyanis a zene produceri szinten, gyermekkorom óta masszívan meghatározza az életem.

Fotózás terén inkább portré készítésében szeretném alkalmazni a tanultakat. A természetfotózás amolyan harmonikus megnyugvást jelent számomra, amikor egyedül elindulok egy úton amiről soha nem tudom hova visz. Egy felfedezés, egy kaland… Számomra ezt jelenti! 🙂

AKpictures Facebook:

https://www.facebook.com/akmoovie

AKpictures YouTube:

https://youtube.com/@A.Kpictures