You are currently viewing Milyen időnk lesz a hétvégén?

Milyen időnk lesz a hétvégén?

Szombaton nehezen indul, vasárnap kifejezetten hűvös lehet a hajnal. Lássuk milyen idő lesz hétvégén!

Szombaton hajnalban több hullámban érkezhet nyugat felől zápor a térségünkbe. A hajnali minimumok 20 fok közelében alakulnak. Az északnyugati szél élénk lesz. Kisebb csapadékszünet átmenetileg előfordulhat.

Bartek Adri fotója

Délután újból erőteljessé válik a gomolyfelhőképződés, többfelé alakulhat ki záporeső és zivatar. A zivatarokat kísérheti jégeső, szélerősödés és felhőszakadás. A hőmérséklet maximuma 26 és 28 fok között alakulhat, de a tartósan csapadékos területeken ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. A csapadékos idő estig kitarthat , majd észak felől szakadozni kezd a felhőzet és kiderül az ég.

Vasárnaptól naposabb!

Reggelre mindenhol kiderül az ég, napos időre készülhetünk. A hajnali minimumok igen alacsonyan alakulhatnak, 14 és 16 fokos minimumokra ébredhetünk. Délelőtt folytatódik a derűs idő. A légmozgás továbbra is mérsékelt marad.

Szélig Balázs fotója

Délután folytatódik a zavartalan napsütés, a hőmérséklet maximuma 27 és 29 fok között alakulhat. A változó irányú szél mérsékelt lesz. Este marad a derű, a hőmérséklet 25 fok alá csökken.

Kiemelt kép – Laczkó Martin