You are currently viewing Pihenőre megy Medárd!

Pihenőre megy Medárd!

A csapadékhajlam ugyan jelentősen csökken, de több fokos lehűlés érkezik északkelet felől. Több napig lehet 25 fok alatt a hőmérséklet maximuma.

Hétfő hajnalban kevés felhő lesz felettünk, a hőmérséklet minimuma 12 és 14 fok között alakulhat. Az északkeleti szél élénk lesz egész nap. Délelőtt folytatódik a gyengén felhős-közepesen felhős időjárás, csapadék nélkül. A hőmérséklet a déli órákra elérheti a 20 fokot is.

Martos Boglárka fotója

Délután folytatódik a változóan felhős idő, sok napsütés várható. A hőmérséklet maximuma 23 és 25 fok között alakulhat. Csapadékra ezen a napon nincs kilátás. Az északkeleti szél élénk lesz, és várhatóan az esti órákban sem fog mérséklődni. Éjjelre kiderül az ég, kissé visszahűl a levegő.

Hűvös hajnalok!

Kedden és szerdán továbbra is marad a változóan felhős időjárás. A hőmérséklet hajnalonként 10 és 14 fok között alakulhat, de főképp a Duna és Dráva völgyeiben 10 fok alá is eshetnek a minimumok. Csapadék ezen a két napon sem várható. A nappali maximumok ezen a két napon 25 fok alatt maradhat.

Bojcsev-Szabó Orsolya fotója

Medárd várhatóan pénteken érkezhet vissza a szabadságból, várhatóan újból záporosra, zivatarosra fordul időjárásunk. Jó hír, melegedni fog a levegő.

Kiemelt kép – Wojciechowski Borbely Judit