You are currently viewing Milyen idő lesz a hétvégén?

Milyen idő lesz a hétvégén?

Változás küszöbén állunk. Szombaton hajnalban még lehetnek keményebb fagyok, majd erőteljes melegedést hoz egy melegfront!

Szombaton hajnalban már gyengén felhős lesz az égbolt, és ez meggátolja, hogy nagyon lecsökkenjen a hőmérséklet, de így is -6 és -4 fokra kell készülnünk, de a völgyekben átmenetileg lehet ennél kicsivel hidegebb is. A déli órákban észak felől megvastagszik a felhőzet, egy melegfront érkezik, csapadék nem várható. A nyugati szél mérsékelt marad.

Meteo Mecsek fotója

Vasárnap hajnalban már búcsút mondhatunk a kemény fagyoknak. A hajnali órákban a felhős idő és a délnyugat felől beáramló enyhébb levegő miatt a minimumok csupán -1 és +3 fok között alakulnak. A hajnali órákban megerősödik az északnyugati szél, majd a déli órákra veszít erejéből.

Délután már többfelé kisüthet a nap, de a felhők lesznek túlsúlyban. Csapadék maximum gyenge zápor formájában alakulhat ki. A hőmérsékelt maximuma 7 és 9 fok között alakulhat. Az északi szél mérsékelt lesz. Este igen kellemes időnk lesz, a minimumok 4 és 6 fok közé csökkennek.

A következő 7 nap időjárása!

Egyre inkább tavaszira vált az időjárás!

Kiemelt kép – Jászkai Gábor