You are currently viewing Mobilfotós tippek – 2.rész – Tiszta kamera!

Mobilfotós tippek – 2.rész – Tiszta kamera!

Bármilyen eszközzel is fotózol, az előkészületek, a tervezés, legalább olyan fontos, mint maga a fotózás! Az ördög ugyanis a részletekben rejlik.

Tisztítsd meg a telefonod kameráját!

Ha az akksik feltöltve, a téma előtted hever, kezdődhet is a fotózás, azonban még egy dolgot ne felejts el; a kamera lencséjét megtisztítani!

Ezt megteheted egy puha ronggyal vagy szemüveg törlőkendővel, de semmiképp durva anyaggal, ami összekarcolhatja a lencsét!

Ezzel eltávolítod az ujjlenyomatokat, zsíros, poros szennyeződéseket, a zsebedből rákerült szöszöket, amelyek ronthatják a készült fotód minőségét.

A kijelzőnek sem árt egy alapos tisztítás, hiszen azon fogod látni, amit fotózol!

Ha csak egy mobiltelefonról is van szó és csak a magad örömére fotózol, akkor is legyél igényes az eszközeidre, tartsd rendben, tisztán, ez a képeken is meg fog látszani!

Szép fényeket! Meséld el képekkel!

Kövesd be a JG FOTÓ-Pécs fotós oldalt Facebookon és Instagramon különböző fotós tartalmakért, aktuális hírekért, egy kis humorért!

FB: https://www.facebook.com/JGFOTO.Pecs

IG: https://www.instagram.com/jg_foto_pecs/

Ha szeretnéd ezeket a hasznos tanácsokat később is átnézni, letölthető a telefonodra optimalizált méretben, innen: https://www.facebook.com/JGFOTO.Pecs/photos/a.230260825914992/491862719754800

A cikket a JG Fotó Pécs támogatta!