You are currently viewing Felmelegedés jön, de ára lesz!

Felmelegedés jön, de ára lesz!

Szombaton egy melegfront érkezik melynek hatására megnövekszik a felhőzet, de esni ekkor mèg nem fog. Vasárnaptól változás érkezik!

Szombaton kezdetben napos időnk lesz, majd északnyugat felől beborul az ég. Csapadék csak kis eséllyel fordulhat elő és az sem lesz számottevő mennyiség. A maximumok megközelítik a 20 fokot, enyhe időnk lesz. A déli szelet többfelé kísérhetik élénk lökések! Estére jócskán visszaesik a hőmérséklet, érdemes vastagon öltözni!

Sánticsné Novák Andrea fotója

Vasárnap reggelre erősen felhős időnk lesz, felszakadozik a felhőzet. A minimumok 9 és 11 fok között alakulnak. Az északnyugati szél mérsékelt lesz. Délutánig csapadék nem várható, majd a délután második felétől délnyugat felől záporok érik el térségünket, melyek az esti órákra el is hagynak minket.

Hétfőn többnyire erősen felhős-borult időnk lesz, többször, több hullámban ered el az eső, zápor és zivatar formájában. Zivatarok környezetében felhőszakadás, jégeső és szélerősödés is várható. A szél egész nap élénk déli lesz. Hajnalban 10-12, délután 20-22 fok várható, de a tartósan esős területeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

Kedd lesz a legcsapadékosabb!

Bálint Rita Zsófia fotója

Kedden egész nap borult időnk lesz és ismétlődő csapadékhullásra kell készülnünk. Ez lesz a hét legcsapadékosabb napja, néhol 10 mm-nél több eső várható. A hőmérséklet reggel 10-12, míg délután 19 és 21 fok között alakul. A délnyugati-nyugati szelet többfelé kísérhetik élénk lökések.

Szerdától péntekig továbbra is a felhőké lesz a főszerep. Többször eredhet el az eső. A hőmérséklet reggel 8-10, délután 18 és 22 fok között alakulhatnak. A délnyugati-nyugati szél végig élénk lesz.

Kiemelt kép – Kincses Krisztián