You are currently viewing Postaláda – Farkas Szilvia

Postaláda – Farkas Szilvia

Szerkesztőségünk postaládájába érkeztek a minap ezek a gyönyörű fényképek és ezúttal az első versenyzőnk is megszületett a postaláda játékunkban.

Nagyon nehéz volt a nyáron készült fotók közül csak 5 fotót kiválasztani.

Kb egy éve kezdtem komolyabban a fotózással foglalkozni, immár elmondhatom kisebb-nagyobb sikerekkel. A természetfotózás pedig szerelem volt első kattintásra. 

Az alábbi képek közül az első tegnapi nap folyamán készült, Lovászhetény határában, ahol a szürkemarhák békésen legeltek az út mellett.

A tavaszi, színpompás virágok virágok önmagukért beszélnek. ❤️?

A szívemnek nagyon kedves napkelte és napnyugta színeivel pedig egyszerűen nem lehet betelni. Természetesen mohácsi Dunaparton készültek a képek.

Szilvia

HOGY KERÜLHETEK BE A POSTALÁDA CIKKBE? ??

Jövő héttől minden nap elindul postaláda cikkünk, melyből Ti döntitek el, ki lesz a hét postaláda királya vagy királynője! ?? A versenyben csak egyszer lehet részt venni!

Küldj a meteomecsek@gmail.com címre 5 fotót amit Ti fotóztatok, és hozzá egy kis történetet, és hogy hol készült. ?✍️ A versenyben 25 ember vehet részt!

Minden nap 20:30-kor megy ki a cikk, amit értékelnetek kell likeokkal, hiszen a nyertes a Ti kezetekben van! A versenyen résztvevőknek 24 órája van likeokat begyűjteni, mi pedig képernyőfotóval jegyezzük meg a pontos likeokat.

A Postaláda extrában részvevők megjelennek az oldalon, de a versenyben nem vesznek majd részt. ?

A versenyben résztvevők bögrét, mágnest és matricát lehet nyerni. A hirdetés minden hétfőn 20:30-kor írjuk ki! ?