You are currently viewing Hamarosan érkezik a Meteo Kapos!

Hamarosan érkezik a Meteo Kapos!

Szerkesztőségünk szeretné elindítani idén a Meteo Kapost. Ez valószínűleg augusztus végén vagy szeptember elején fog bekövetkezni. Először facebook oldalt indítunk, majd a weboldala is el fog startolni.

Szeretnénk nektek bemutatni a tervezeteket és nagyon kíváncsiak lennénk a véleményetekre, amiket megtudtok velünk osztani e-mailben, facebook oldalunkon komment formájában vagy pedig ránk is tudtok írni privátban is.

A tervezetek nincsenek úgymond kőbe vésve, ezeket inkább kezeljétek úgy, mintha béta verziók lennének!

Természetesen minden lehetne szebb, klasszabb, ezért is számítunk a véleményetekre és kritikátokra.

A logó

Kaposváron a Legénysor utca elején található a város egyik ikonikus víztornya, a fánk alakú donneri víztorony. Bár inkább a telekommunikációs cégek használják távközlési célokra mintsem a vízmű, de attól még ez egy víztorony.

A logó jelenleg nem valósághű, hiszen meglehetősen kevés antennát rajzoltunk a toronyra. Ennek az az oka, hogy a rajzolás közben jöttünk rá arra, hogy így szebb, ha natúrban hagyjuk úgymond és csak a tetejére teszünk.

Mi a véleményetek a logóról és milyen irányban kéne folytatni ennek a rajzolását, ha kell még?

Színvilágát tekintve talán modható rá, hogy túlságosan is árnyékolt?

A térkép

A térképnél talán az első kérdés az, hogy hány település legyen rajta?

Illetve láthatjátok a különféle kiadásokat.

Egyedi megjelölések.

A nagy kérdés: 3 vagy 4 hőfokkal jelzett területre osszuk-e a megyét?

Felbontás

A cikkünkben 1937*1316-os felbontású térképet prezentáltunk, de a valós felbontása 9142*5948 lesz. Ezzel a felbontással elértük a 8K-s felbontást.

9142×5948-as felbontásnál, ha ráközelítünk a térképünkre akkor akár megtalálhatjuk Ecsenyt is, a Kaposvári járásban elhelyezkedő 219 fős települést (2015-ös adat).