You are currently viewing Széllel jön a hidegfront!

Széllel jön a hidegfront!

  • Post author:
  • Post category:Baranya

Az esti óráktól északnyugat felől egy hidegfront érkezik, melynek hatására feltámad az északnyugati szél, csapadék viszont csak kevés lehet!

Jászkai Gábor fotója

Hétfőn éjszaka északnyugat felől hidegfront érkezik, előterében feltámad a szél mely kezdetben délnyugati, majd a front érkezése után északnyugati lesz!

Néhol erős, olykor viharos lökések is lehetnek!

Kardos Éva fotója

Csapadék is érkezik, de várhatóan kisebb mennyiség eshet! A jellemző inkább a záporos, zivataros jelleg lesz, de heves eseményekre nem kell készülni. Zivatarok környezetében viharos szélre, kisebb jégre és kis eséllyel felhőszakadásra számíthatunk. A csapadékmező várhatóan csak kis területet fog érinteni!

Átmenetileg visszahűl!

A reggeli órákra elhagyja térésünket a csapadék, felszakadozik a felhőzet és délelőtt ragyogó napsütésben lesz részünk! Kedden a maximumok az előző naphoz képest jócskán visszaesnek, 26 és 28 fok között alakul a hőmérséklet!

Lelkes Dominik fotója

Az északi szél egész nap élénk lesz, de olykor erős lökések is lehetnek! Csapadék nem várható az esti órákig, majd éjjel egy csapadékrendszer érkezik, zivatarral, erős széllel! Szerdán újra 30 fok feletti hőmérséklet várható, de este újabb hidegfront érkezik, akár heves zivatarokkal és felhőszakadással!

Kiemelkt kép – Albrecht Alexandra