Hétvégi előrejelzés!

Minden csütörtökön érkezünk újabb hétvégi előrejelzésünkkel, melyben egy videóval is kedveskedünk Nektek! Megújult a youtube csatornánk!

Milyen idő várható a hétvégén?

A pénteken érkezett hullámzó hidegfront hatására kissé visszahűl a levegő. Reggel a minimumok 13 és 15 fok között alakulhatnak, sok lesz a felhő felettünk. Az északnyugati szél egész délután élénk, olykor erős lesz. A gomolyfelhőképződés mellett több órás napsütés várható. A hőmérséklet maximuma 24 és 27 fok között alakul. Estére a napközben képződött gomolyfelhők szétesnek, összeroskadnak, kellemes időnk lesz, nyugodtan tervezhetünk szabadtéri programot!

Vasárnap reggelre jócskán visszahűl a levegő, a minimumok igen tág intervallumban 11 és 17 fok között alakulhatnak. A Duna-Dráva völgyeiben várható a hűvösebb, a városokban az enyhébb levegő. Kezdetben sok felhő lesz felettünk, majd fokozatosan felszakadozik, és kisüt a nap.

Délután sok napsütésben lesz részünk csupán néhány fátyol lehet felettünk. Az északnyugatias légmozgás mérsékelt lesz egész nap. A hőmérséklet maximuma 26 és 28 fok között alakulhat.

Mindenkinek szép hétvégét kíván a Meteo Mecsek!