You are currently viewing Baranyai fotósok – Laczkó Martin!

Baranyai fotósok – Laczkó Martin!

Újabb baranyai fotóssal jelentkezünk, ezúttal Laczkó Martin érkezett bemutatkozással, és néhány fotóval! Jó olvasást kívánunk!

Üdvözlök mindenkit! Laczkó Martinnak hívnak, 5 éve asztalos vagyok, hobbiként a fotózást nagyjából 2012 óta űzöm, egyre nagyobb aktivitással és felszereléssel. Az időjárás már kiskoromban megmozgatott és papírlapokra felrajzoltam, hogy a hét mindegyik napján milyen idő várható.

Mikor jött egy-egy zivatar az ablakból néztem a villámokat és izgatott lettem, milyen „ijesztő” de mennyire gyönyörű jelenség… Jelenleg több témában gyakorlom a fotózást. Fő kapacitásom a természet csodái, erdők, völgyek, síkságok, mezők, folyók és folyópartok. 2 éve már esküvőn, páros, jegyes, kreatív páros fotózáson is jelen vagyok, de voltam már keresztelőn és projekt weboldal anyag készítésén is.

Általában 2 telefonnal, egy fényképezőgéppel és már drónnal is indulok útnak, mikor a pillanatot megyek megörökíteni. Mostanra több ezer lelkes követőmnek örvendezhetek a facebook fotós oldalamon, amit kb. 3 éve indítottam akkoriban nem olyan sok időt szánva rá, de 2 év leteltével már dupla annyian vannak, akik kíváncsiak a munkáimra. Sok dicséretet kapok és nagyon sokan lelkesítenek, felismernek az utcán, megszólítanak. Nem hiszem, hogy a fotóimmal meg tudnám változtatni a világot, de abban biztos vagyok, hogy szebbé tehetek egy-egy pillanatot.

Martin fotós oldala a szövegre kattintva érhető el!