You are currently viewing Baranyai fotósok – Bede-Nyitrai Roberta!

Baranyai fotósok – Bede-Nyitrai Roberta!

Újabb baranyai fotóssal jelentkezünk, ezúttal Bede-Nyitrai Roberta jelentkezett bemutatkozással, és néhány fotóval! Jó olvasást kívánunk!

Kérlek mutatkozz be!

Bede-Nyitrai Roberta vagyok a Pécsi Tudományegyetem végeztem, mint személyügyi szervező, jelenleg egy oktatási intézményben vagyok humán (munkaügyes) munkatárs. 

Régebben újságírással is foglalkoztam, és egy idő után ehhez kapcsolódott a fotók készítése is. 

A fotózás szeretete.

Egy egyszerű hobbifotósnak tartom magam, aki szereti a természetet szépségét megörökíteni, és ezt fénykép formájában átadni másoknak. Amit eddig elsajátítottam azt saját magamnak köszönhetem, valamint az öcsém is szeret fotózni és az ő véleményét szoktam kikérni egy-egy fotóval kapcsolatban. Vannak, akik nosztalgiáznak egy fotó láttán, de vannak, akiket arra inspirál a fotón látott hely szépsége, hogy elutazzanak oda. 

Az elmúlt időszakban sok pozitív visszajelzést kapok a fotóim kapcsán, és a rokonok, barátaim biztattak arra, legyen egy külön oldal, ahol a saját fotóim megjelennek. Néhány hete a facebookon és az instagram portálokon létre is hoztam a saját önálló oldalamat. 

Egy kis fényképezőgéppel kezdtem el fotózni, majd megjelentek a mobiltelefonok, és az jobbnak bizonyult, mint egyes fényképezőgép. Telefonnal készítettem a fotókat és készítem a mai napig. Természetesen célom, hogy minél többet tanuljak a fotózás területén, és akár a természetfotók mellé más témájú képeket is készítsek. Bízom abban, hogy a fotóim továbbra is elnyerik a közönség tetszését, valamint nagyon megtisztelő számomra, hogy egyszerű hobbi fotósként bemutatják a fotóim.

Roberta fotós Facebook oldala ide kattintva érhető el!