You are currently viewing Baranyai fotósok – Kiss Csaba!

Baranyai fotósok – Kiss Csaba!

Egy kisebb szünet után újabb baranyai fotóssal érkezünk. Ötödik fotósunk Kiss Csaba! Minden szombaton újabb fotóssal érkezünk!

Csaba kérlek mutatkozz be!

Üdvözlöm a Meteo Mecsek olvasóit!

Kiss Csaba vagyok, mérnök-informatikus és szenvedélyes fotós.

Közel 20 évvel ezelőtt költöztem Pécsre és azonnal beleszerettem a városba és környezetébe. Mivel szerettem volna megörökíteni a rengeteg látnivalót, vásároltam egy fényképezőgépét. Akkor még nem tudtam, amit ma már igen: Pécs és környéke kimeríthetetlen témával szolgál a fotósok számára.

Elkezdtem hát komolyabban is érdeklődni a fényképezés iránt. Folyamatosan képeztem magam és fejlesztettem a felszerelésem, mígnem eljutottam arra a pontra, hogy elindítottam saját közösségi oldalam, ahol a képeimet publikálom.

Alapító tagja voltam a nagy sikerű PécsBook-nak, mely három évadon át fotós évkönyv formájában vitte jó hírét városunknak.

Fotóim országos napilapokban és televízióban is megjelentek.

Kedvenc fotós témáim közé tartoznak a tájképe k és a növényvilág, mely sok képemen visszaköszön, de szeretek Pécs utcáin újabb és újabb témák után kutatni, érdekes nézőpontokból bemutatni azokat. Mindezek mellett folyamatosan figyelem az időjárási jelenségeket is. Ezzel kapcsolatos fotóim a Meteo Mecseken és más tematikus oldalakon is meg szoktak jelenni.

Facebook oldal – https://www.facebook.com/csaba.kiss.photoblog