You are currently viewing Baranyai fotósok – Lelkes Dominik!

Baranyai fotósok – Lelkes Dominik!

Egy újabb sorozattal érkezünk, 15 héten keresztül mutatunk be Baranyai fotósokat. Harmadik fotósunk Lelkes Dominik! Minden szombaton újabb fotóssal érkezünk!

Ki vagyok én, hogyan és mikor lett életem része a fotózás?

Hol is kezdjem, 2016-ban a Villányi Általános Iskola 7. osztályos diákjaként megkaptam a szüleimtől az első okostelefonomat, amivel mikor a Villányi hegyen sétáltam elkezdtem fotózni. Ahogy az idő telt és múlt egyre több fotót készítettem és emellett tanultam a rossz képekből is, észrevettem, hogy homályos, ferde vagy éppen van a fotón nem odaillő kábel, vagy éppen villanyoszlop.

Ezek mellett néztem oktatóvideókat is. A fotózás területén 2018-ban léptem meg az első mérföldkövet. Akkoriban a Pécsi Széchenyi István Gimnázium 9. osztályába jártam amikor megkaptam az első fényképezőgépemet. Az idő múlása igazolta magát ugyanis, az egyre fejlettebb technika nagyban hozzájárult a képességeim és tudásom fejlesztésében (fotózással kapcsolatos cikkek és még több videó).

2021 májusában a 18. születésnapomra megkaptam a 2. fényképezőgépemet, ami már egy komolyabb gépezet volt és az utóbbit használom most is. Már 2 fotókiállításom volt az egyik a Villányi Polgár panzióban A 2. pedig a villányi könyvtárban, amiket nagyon köszönök és csak tovább erősítik bennem azt a tudatot, hogy jól csinálom, amiket csinálok. A kedvenc témám a természetfotózás, de szívesen fotózok portrét is.

Amit tudok azt mind magamnak köszönhetem, ma csak egy egyszerű hobbifotósnak mondhatom magam, de célom, hogy később papírom is legyen róla. Nagy öröm számomra, hogy ennyien szeretik, amit csinálok és rengeteg pozitív visszajelzést kapok nap – mint nap.

Facebook: https://www.facebook.com/lelkesdominik

Instagram: https://www.instagram.com/lelkes_dominik/