You are currently viewing Vasárnaptól szeles napok!

Vasárnaptól szeles napok!

A hétvégén kellemes kiránduló időnk lesz, amit érdemes kihasználni, ugyanis a jövőhét elején változás kezdődik. A déli áramlás északnyugatira vált és csapadékossá válik időjárásunk. Nos lássuk mi várható a következő napokban!

Merk Ferenc fotója

Kedden hidegfront érkezik!

Vasárnap túlnyomóan napos, száraz időnk lesz, a déli szél megélénkül, amely szállítja az enyhe meleg levegőt térségünkbe. A maximumok akár meghaladhatják a 25 fokot is.

Hétfőn zavartalan napos időben lesz részünk, a reggeli pára és ködfoltok hamar feloszlanak, a déli szél továbbra is élnék lesz. A hőmérséklet ezen a napon tetőzik, 25-27 fok várható.

Kedden egy szakadozott felhősáv éri el térségünket nyugat felől, amelyből gyenge záporok már előfordulhatnak, de délutánra átmenetileg kisüt a nap. Estétől nyugat felől elkezd beborulni az ég, és elszórt záporokra, zivatarokra van kilátás. Az északnyugati szél élénk, olykor erős lesz. A hőmérséklet maximuma 23-25 fok között alakul.

Szerdán előreláthatóan őszies időnk lesz, ismétlődő esővel, élénk északnyugati széllel.

Csütörtökön derűs, de igen szeles napra készülhetünk. Ekkor a hőmérséklet jóval 20 fok alá süllyedhet. Megérkezik az igazi ősz.

További frissítésekért kövessétek folyamatosan frissülő 36 órás előrejelzésünket!

Bauer Anikó fotója

Borítókép: Farkas Szilvia