You are currently viewing Csapadékos lesz a jövő hét!

Csapadékos lesz a jövő hét!

Vasárnap még kitart a nyárias idő, és akár a 30 fokot is elérhetjük, késő délutántól nyugat felől felhősödés kezdődik.

A hétfői nap egy tőlünk délnyugatra tartózkodó sekély ciklon érkezik és egészen csütörtökig csapadékos időt hoz magával. Fokozatosan hűlni is fog a levegő, a hét második felére, a tartósan csapadékos területeken 20 fok alatt maradhat a hőmérséklet!

Rattinger Eszter

Hétfő hajnalban délnyugat felől záporok és zivatarok érik el a térséget, érdemes egész nap magunknál tartani az esernyőt, hiszen ismétlődő csapadékra számíthatunk. A hőmérséklet 24-26 fok között alakul. A nyugati szél mérsékelt lesz, de záporok-zivatarok környezetében megélénkül, megerősödik.

Bauer Anikó

Keddtől-csütörtökig délutánonként labilissá válik a légkör és ismétlődő ELSZÓRT záporokra, esetleg zivatarokra van kilátás. Kevés lesz a napsütés is. A szél összességében mérsékelt lesz, de záporok-zivatarok környezetében megerősödhet. A hőmérséklet 21-23 fok között alakul, de a tartósan csapadékos tájakon 20 fok alatt is maradhat. Az éjszakai és nappali hőmérséklet között viszont kis különbségek lesznek a hőmérsékletben, ez főképp a felhőzetnek köszönhető.

Farkas Szilvia

A hétvégén az eddigi számítások alapján derűsebb, de hűvösebb arcát fogja mutatni az időjárás, 20 fok alatti maximumokra számíthatunk.

Borítókép – Rattinger Eszter