You are currently viewing Lehűlés érkezik!

Lehűlés érkezik!

Az elmúlt egy hétben csodálatos nyárutónk volt. Elértük a 30 fokot is és csodálatos napsütésben volt részünk. Viszont ma délután elbúcsúzhatunk a nyárias időtől, ugyanis erőteljes lehűlés jön, sőt, még esni is fog!

Mi várható ma?

Napközben még csupán kissé felhős időnk lesz, majd nyugat felől megkezdődik a felhőzet vastagodása a késő délutáni óráktól. A délnyugati szél élénk lesz, de egy-egy erőseb lökés sem kizárt. Csapadék is várható, mely főképp záporos formában érkezhet, de nem kizárt a ZIVATAR kialakulása sem! Néhol számottevő eső is leeshet.

Virág Nikolett fotója

A továbbiakban!

Pénteken délelőtt nyugat felől újabb hullámban csapadék érkezik, és néhol 10 mm-t meghaladó eső is ehet! A délutáni órákig szinte biztosan számítani lehet esőre, mely később kelet felé elhagyja térségünket. Napközben a délnyugati szelet, északnyugati váltja, és bizony erős lökésekre is kilátás van! A hőmérséklet ekkor már csak 25 fok alatt alakul.

Összefoglalva!

Csütörtökön késő délutántól záporos jelleg lesz a jellemző, de egy-egy zivatar sem lesz kizárt. Pénteken egy hidegfront érkezik, élénk északnyugati széllel, és a nap nagy részében ismétlődő esőre van kilátás, majd estére elhagyja térségünket a csapadék.

Borítókép – Szakács Eszter 

This Post Has One Comment

Comments are closed.